Hemma hos mor & far

.. och Bella.

Har varit med min lillasyster heeela dagen idag från kl 13 tills nu och än har jag inte åkt hem till mig. Kommer inte göra det på ett tag heller :)
Var och fikade och tog en latte och Bella tog en Chailatte så satt vi och mysde på Backlunds :) Sen var vi och handlade lite grejer till födelsedagsfolket som fyller år idag. Tills storasyster köpte vi ett presentkort på Lindex bara, och till Daddy ett presentkort på Sportshopen, sen inhandlade vi ingredienser till tårta som vi skulle baka till honom :)

Bella vill så gääärna känna bebisen sparka men det ville inte bebisen göra, hittils iaf, kanske börjar sparka senare när jag är här :)

Här kommer en bild på tårtan vi bakade till Daddy <3


Han fyller inte 45år, utan 55. Vi ville fjäska lite :)

Bebis <3

Bebis <3

Sorligt på jobbet

Alltså efter en sommar på jobbet (har dock inte jobbat nått i sommar) men så är det många underbara människor som pluggar på annat håll i Sverige. Det är så tråkigt nu när alla slutat och skall åka dit igen och plugga. Lund, Stockholm o Helsingborg. Line, Carro och Amanda. FY PÅ ER SOM LÄMNAR MIG HÄR! <3

Borde egentligen sova men...

Jag orkar inte xD Hur låter det egentligen? :P Orkar inte gå och lägga mig, det är för jobbigt! Har ätit en bit salami/ölkorv och tagit mig en PepsiMax, blir väl sängen efter det. Jobbade idag, gick hur bra som helst! Längtar tills nästa vecka då jag börjar jobba heltid igen och längtar tills jag får en riktig lön. Kommer kunna jobba ca 2månader innan jag går på graviditetspenning (om jag nu får någon) I morgon skall jag äta frukost/fika med min lilla syster är det tänkt. Skall bli trevligt att umgås med henne en stund. Kanske blir en sväng i den Stora staden (ironi). I morgon börjar jag inte jobba förens kl 17-19:30 jobbar ju bara 25% denna vecka då jag är sjukskriven 75%. Btw jag förstår verkligen inte detta med föräldrarpenning, hur många dagar får man ta ut? Tar man ut så många dagar i veckan som man arbetar eller? Vilken människa arbetar isåfall 7 dagar i vecka? Huh?

En vilding

Ligger i sängen och skalll sova men jag har världens vilding i magen! Puffar och bökar och har sig gör lilla hjärtat! Och såklart ligger Daniel och stensover när de väl händer något i magen. Fast Daniel kände första gången piffen av bebisen då jag inte la märke till den. Men nu går de inte att ta miste om det alltså! Men jag vet inte.... Är det puffar eller sparkar? Hur känner man skillnad? Nä nu ska jag försöka sova skall jobba i morgon. Börjar dock kl 14 :)

Godnatt!

Snart ny bloggdesign

Har pratat med en jättesöt tjej som skall fixa en bloggdesign till mig. Min duger ju inte någonstans! Så himla tråkig den är, alla andra har så fina och söta, så kommer jag där liksom? Nej det fungerar inte :P

Handlade efter jag slutat jobba, i kundkorgen hittade jag helt plötsligt två påsar Djungelvrål? Dom bara låg där, :P Sitter och äter lite utav dom nu och kollar runt på mammabloggar :)

Ingen bra kväll...

Alltså detta är inte min kväll. Först fick jag inte Photoshop att fungera SUCK! Sen nu så funkar inte ljudet? Jag vill lyssna på musik ju! Går det? Nej

Jobbat idag!

Idag har jag jobbat en stund på jobbet. Var så skoj och trevligt så! Fick dock problem med vågarna men det fixades snabbt sen när Alex ringde sina magiska samtal ;)

Sitter här just nu och ätit en påse Djungelvrål och dricker en PepsiMax <3

Frukost!

Har märkt att när jag ligger kvar i sängen så smyger sig illamåendet på, då tar jag en tablett och avvaktar när det inte blir bättre då är det dags för frukost! :P Måste äta frukost nu för tiden, är väl bra de men det brukar ja inte göra, bara på helger då ja är hemma hos mami o papi.


Baguett med ost och gurka!


Sova hela natten

Det har varit så skönt att få sova hela natten. Har ju oftast legat upp till typ kl 3-4 då jag inte kunnat sova men inatt har jag sovit hela natten! Vaknade kl 11 till och med :) Fast aa Daniel väckte mig halv 6 då han går till jobbet. Pussar mig på kinden och säger hejdå, gulligull!

Sitter och dricker lite citronvatten medans jag skriver klart kuvertet som skall iväg till Försäkringskassan för Graviditetspenning. Hoppas det går igenom, fast ändå inte... Jag hoppas för mina arbetskamrater skull att de går igenom för att vara höggravid och inte kunna lyfta eller komma fram hos oss med våra små utrymmen är inte kul. Se bara på Helené när hon var höggravid, så söt, men så stor magen. Var man än vände sig så var den där! :P
Men lite för min skull hoppas ja inte den går igenom eller jo de gör jag fast ändå inte, har ju inte jobbat på typ 2 månader och nu kan jag äntligen jobba då vill ja ju jobba, men men!

Vart lite klagomål om att jag inte uppdaterat bloggen av min pojkväns syster och mamma :P JAJA nu uppdaterar jag ju för fullt! Fick ett sms av en vän igår med där det stod "Hallåååååå! Slutat blogga eller? ;)" Haha men nu är jag på G igen :)

Nytt craving?

Tror jag fått några cravings nu i graviditeten. PepsiMax och Djungelvrål <3
Jag kan vakna upp mitt i natten och ha världens sug efter PepsiMax, men att dricka läsk mitt i natten kan inte vara bra så jag får nöja mig med apelsinjuice :P

Daniel har precis gått och lagt sig, han börjar kl 6 i morgon den stackarn! Men ändå bra för mig för då får ja hela stoora sängen för mig själv :D lovely! Tänkte kanske ta bilder på lägenheten också i morgon och lägga in i bloggen, skall bara se till så att den är städad innan ;)



Bebismage <3

BEBISMAGEN! Som jag har vuxit! Shit! Nu ser man ju till och med att de är en bebismage ^^, Vilken skillnad det är från i början när man precis hade plussat!

Har börjat känna att de är en som puffar på mig, Daniel känner det också, är mysigt. Men samtidigt lite obehagligt :P




v10


v22

Lax i ugn!

Ååh idag till middag blev det den goda lax i ugn med potatis! Var riktigt längesen man gjorde den... Om det inte var så länge som när vi bodde i den andra lägenheten tro?


Här är en bild på en bit ac middagen + potatisen.
Ser kanske inte så apptitlig ut, men såå enkel att göra och såå god!




Fråga ifall ni vill ha receptet!

Så härligt!

Nu jobbar jag 25% och det är så himla härligt! Jag mår inte illa någonting alls! Jag kan till och med ta ur makrillen, den som stinker då ;) Längtar tills nästa vecka då jag skall börja jobba 100% igen :D Tur att jag får mer tabletter i morgon :)

Jag ringde vårdcentralen här i Strömstad förra veckan och bad att dom skulle skriva ut och dom skrev ned vad jag vill ha osv sen när jag igår skulle hämta ut mina tabletter på apoteket så har dom skrivit ut POSTAFEN?! What tha fuck? För det första så är det inte rätt tabletter och för det andra så om jag velat haft Postafen så hade jag inte behövt ringa till sjukhuset utan köpt dom receptfria tabletterna på apoteket.
Hem igen och ringa sjukhuset då va dom så väldigt att nää det kommer du inte kunna få utskrivet osv osv. GAAH!
Ringde Barnmorskan idag och frågade om hon kunde hjälpa mig på något vis, som tur var så skulle hon till sjukhuset i morgon så hon ska tala med en läkare där så ja ska få tabletter, det var inga problem trodde hon. TACK OCH LOV! Vet inte om jag hade kunnat jobba annars...? Har bara 3tablettter kvar!

Jobbat varje dag :D

Nu har jag jobbat varje dag i 2timmar ca och det har gått hur bra som helst verkligen! Älskart! Skall snart dra iväg på jobb igen sen blir det nog pannkakor med egenplockad blåbär :)

Gårdagens

Jag var ju på sjukhuset igår och blev sjukskriven 75% så jag jobbar 2timmar om dagen nu och det känns bra! Jag jobbade igår och Gud va kul de va att vara tillbaka med härliga arbetskamrater. Och det bästa av allt var att det gick bra att jobba! Funderar på sen om 3 veckor om de går bra att jobba heltid igen. :)

1aug

I morgon bär det av till sjukhuset då... Ska se ifall jag kan bli sjukskriven igen. Hoppas att bli sjukskriven 75% då kan ja ändå jobba nån timma Sån får man se hur de går. Lite segt att ja fortfarande inte fått beviljat eller avslag från försäkringskassa ÄN. Skickade in papper à i början av juni liksom? Iallafall berättar mer i morgon om hur det gick!

RSS 2.0